Žinote socialiai atsakingą įmonę? Pasiūlykite ją Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo konkursui

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija pratęsė paraiškų priėmimo terminą Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo (NAVA) konkursui. Jos bus priimamos iki šių metų spalio 15 d. imtinai.

Šiuo konkursu bus pagerbtos pažangiausios įmonės, 2016 m. nuveikusios daugiausiai darbų įmonių socialinės atsakomybės srityje ir labiausiai prisidėjusios prie socialinės atsakomybės principų plėtojimo verslo sektoriuje.

NAVA konkurse gali dalyvauti ir būti apdovanotos įmonės šiose nominacijose:

„Metų darbovietė 2016“ (paraiškos forma)

„Metų bendruomeniškiausia įmonė 2016“ (paraiškos forma)

„Metų aplinkosaugos įmonė 2016“ (paraiškos forma)

 

Kiekviena iš NAVA nominacijų skirstoma dar į 3 kategorijas, atskirai apdovanojant labai mažas, mažas ar vidutines įmones; dideles įmones; tarptautines įmones ar jų filialus/atstovybes, veikiančias Lietuvoje.

Labiausiai pasižymėjusios įmonės pagerbiamos pagrindiniu apdovanojimu – „Socialiai atsakinga įmonė“.

Šiais metais taip pat bus įteikti papildomi apdovanojimai už 2016 m. pasiekimus moterų ir vyrų lygybės bei neįgaliųjų integracijos srityse (šioms nominacijoms atskiros paraiškos nėra pildomos, vertinimui bus naudojama informacija iš   „Metų darbovietė 2016“ paraiškos).

Daugiau informacijos www.socmin.lt

Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimas – tai kasmetinė valstybės institucijų iniciatyva Lietuvoje, kuria siekiama didinti žinomumą apie įmonių socialinės atsakomybės naudą verslui, valstybei ir kiekvienam individui bei skatinti šalies įmones diegti socialinės atsakomybės principus savo veikloje.

Nuo 2013 m. Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo konkursą organizuoja Socialinės apsaugos ir darbo ministerija kartu su Ūkio bei Aplinkos ministerijomis bei socialiniais partneriais, jis  finansuojamas iš tikslinių valstybės biudžeto lėšų.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos informacija

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *