Kvietimas į renginį „Darbų ir pareigybių vertinimo metodika“

2017 m. rugpjūčio 17 d., 10 val. organizuojamas renginys, kuriame bus pristatyta „Darbų ir pareigybių vertinimo metodika“, pabrėžiant jos taikymo naudą ir pridėtinę vertę moterų ir vyrų lygių galimybių užtikrinimui užimtumo ir darbo srityje. Renginys skirtas privačioms ir valstybinėms įmonėms bei nevyriausybinėms organizacijoms: įmonių vadovams, personalo bei darbo užmokesčio padalinių darbuotojams. Renginio dalyviams bus išduoti pažymėjimai.

Š.m. liepos 1 d. įsigaliojo naujos Darbo kodekso pataisos, pagal kurias darbdaviai privalės numatyti ir vykdyti lyčių lygybės ir lygių galimybių politikos įgyvendinimo priemones. Šiuo metu tokias priemones naudoja tik kelios įmonės. Dauguma darbdavių vis dar neturi informacijos ir patirties, kaip ir kokiomis priemonėmis lyčių lygybę galima skatinti.

Renginį organizuoja Lietuvos moterų lobistinės organizacija (www.lmlo.lt).Renginys vykdomas pagal Valstybinės moterų ir vyrų lygių galimybių 2015–2021 metų programos įgyvendinimo veiksmų planą 2015–2017 metams.

Renginys vyks Alytaus mieto moterų krizių centre, adresu Topolių g.10-18, Alytus.

Į renginį maloniai prašome registruotis el. paštu: ammkc@aktv.ltarba telefonu +370 611 54342.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *