Alytus liko be valdžios: meras serga, vicemeras atostogauja, vicemerė komandiruotėje (papildyta)

Sveikatos bėdos užpuolė Alytaus miesto valdžią. Nuo pirmadienio nedarbingumo pažymėjimą turi miesto meras Vytautas Grigaravičius. Dar savaitės pradžioje apie traukimąsi iš užimamų pareigų dėl sveikatos problemų prakalbo ir savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Kęstutis Žuromskas.

Savivaldybės administracijos koridoriuose sklando įvairios kalbos. Vieni sako, jog viena kitą keičiančios vadovų ligos – neatsitiktinės, jomis dangstomos daug gilesnės politinės problemos, kiti įsitikinę, kad sergantys vadovai – nieko keisto, ligos nesirenka nei amžiaus, nei užimamų pareigų.

Kuo miesto meras serga ir kaip jis jaučiasi sužinoti neįmanoma, nes nėra pas ką paklausti – mero pavaduotoja, šiuo metu atliekanti jo pareigas, Valė Gibienė komandiruotėje Prancūzijoje ir sugrįš į darbą tik pirmadienį, kaip ir mero patarėja Vilija Ramanauskienė. Tuo tarpu vicemeras Tautvydas Tamulevičius atostogauja, kaip ir mero sekretoriato vadovė Dalia Jezukevičienė.

Telefonu atsiliepusi Tarybos ir mero sekretoriato vyriausioji specialistė Aistė Kuniejienė patvirtino, kad Alytaus miesto meras V. Grigaravičius serga, gydosi namuose ir pamažu sveiksta. Esą tai yra ūmi liga, tačiau kokia tiksliai – neatskleidė. Nedarbingumo pažymėjimą savivaldybės vadovas turi iki birželio 9 dienos, ar jis bus pratęstas paaiškės penktadienį, o kol kas Alytaus valdininkų kabinetuose pluša tik sekretorės.

Papildyta:

Pasirodžius publikacijai „Alytus liko be valdžios: meras serga, vicemeras atostogauja, vicemerė komandiruotėje“ su portalu dzukijosveidas.lt susisiekė savivaldybės Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus vedėja Modesta Tarasauskienė, esą rašinyje paskleista neteisinga informacija – vicemeras Tautvydas Tamulevičius šįryt sugrįžo į darbą ir Alytus nėra likęs be valdžios.

Tačiau remiantis vakar dienos, birželio 7-osios, savivaldybės vadovų darbotvarkėmis, kurios buvo viešai paskelbtos savivaldybės interneto svetainėje, meras V. Grigaravičius turėjo laikinojo nedarbingumo pažymą, vicemeras T. Tamulevičius atostogavo, o vicemerė V. Gibienė buvo išvykusi į komandiruotę.

Vienas komentaras apie “Alytus liko be valdžios: meras serga, vicemeras atostogauja, vicemerė komandiruotėje (papildyta)

  1. Tai kad vicemeras dirba – ir darbotvarkėje įrašyta, kokia čia antis paleista…Opozicija vandenis drumsčia, ne kitaip

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *