„Audros“ narės po žygio pėsčiomis – pavargę, bet laimingos

  Pėsčiomis įveikti šešių kilometrų trasą nuo Alytaus iki nuotykių parko „Tarzanija“ – taip originaliai su pavasariu atsisveikinti ir artėjančią vasarą pasitikti nusprendė aerobikos studijos „Audra“ narės. 25 entuziastės leidosi į žygį, kuris nestokojo geros nuotaikos, puikių emocijų ir, žinoma, kliūčių – kalvotomis Nemuno pakrantėmis keliauti nėra labai paprasta.

  „Džiaugiamės, kad orą mums pavyko „užsakyti“ – iš ryto lijo, o po pietų, kai keliavome, švietė saulė. Po žygio buvome pavargę, bet labai laimingos. Nors visos sutariame puikiai, tačiau tokie renginiai padeda dar labiau mums suartėti kaip kolektyvui ir komandai“,- įspūdžiais dalijosi žygio idėjos autorė ir „Audros“ vadovė Audra Skikienė.

  Jos vadovaujama aerobikos studija gyvuoja jau 7-erius metus. Čia užsiėmimus lanko gausus būrys moterų ir merginų, kurių amžius – nuo 16 iki 65 metų. „Mūsų kolektyvas labai įvairus – mamos, nesenai susilaukusios mažylių, emigrantės, sugrįžusios atostogų į gimtąjį Alytų ar moterys, po sunkios darbo dienos norinčios atsipalaiduoti ir gerai praleisti laiką šokdamos aerobiką“,- pasakoja A. Skikienė.

  Bet kurioje savo veikloje, nesvarbu, tai kasdienė treniruotė, nelengvas žygis pėsčiomis ar kiti renginiai, „Audros“ narės vadovaujasi šūkiu „Mes šiandien galim“. Gali ir daro – kolektyvas ne tik sportuoja bei pramogauja, tačiau ir aktyviai dalyvauja kovai su onkologinėmis ligomis sergantiems palaikyti skirtuose renginiuose, yra pagalbos onkologiniams ligoniams asociacijos „Pola“ rėmėja.

Ingrida Surdokaitė

Nuotraukos iš A. Skikienės archyvo

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *