Prienų „Žiburio“ gimnazijoje nuaidėjo paskutinis skambutis

Gegužės 25 d. paskutinis skambutis nuaidėjo šimtas dvidešimt šešiems Prienų „Žiburio“ gimnazijos 93-osios laidos abiturientams, paskelbdamas nueito kelio pabaigą ir naujojo pradžią.
Į abiturientų paskutinio skambučio šventę puošnioje gimnazijos aktų salėje susirinko gausi gimnazijos bendruomenė. Šventėje dalyvavo ir Prienų r. savivaldybės, Švietimo skyriaus, Prienų seniūnijos, Justino Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos atstovai.
Abiturientus sveikino „Žiburio“ gimnazijos direktorė I. Kačinauskienė, labiausiai linkėdama būti tikrais žmonėmis, vertais pagarbos ir pasitikėjimo, bei sėkmės laikant savo gyvenimo egzaminus.
Eiti prasmingu gyvenimo keliu, neprarasti pusiausvyros skatino Savivaldybės administracijos direktorius E. Visockas. Sėkmingų egzaminų rezultatų ir ne mažiau džiaugsmingos nuotaikos atsiimant brandos atestatus linkėjo Švietimo skyriaus vedėjas R. Zailskas. Švietimo skyriaus vedėjas taip pat įteikė Savivaldybės mero A. Vaicekausko ir vicemero bei Kelių eismo saugumo komisijos pirmininko A. Marcinkevičiaus padėkos raštus abiturientams G. Kazlauskui ir J. Juocevičiui. Abiturientai buvo gražios „Žiburio“ kūrybinės komandos, kuri dalyvavo Lietuvos automobilių kelių direkcijos, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro ir Prienų r. savivaldybės kelių eismo saugumo komisijos organizuotame konkurse ir kūrė reklaminį vaizdo klipą apie saugų eismą, dalis.
Šventėje netrūko ir daugiau gražių sveikinimų ir siurprizų. Už bičiulystę ir draugystę abiturientams dėkojo Justino Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos direktorė D. Čepeliauskienė. Kuo daugiau spalvingų dienų ir laimės šokių linkėjo muzikinius sveikinimus ir nuotaikingus pasirodymus dovanoję jaunesnieji draugai –  „Ąžuolo“ progimnazijos pradinukai, Gimnazijos mokinių seimas, trečiokai gimnazistai. O muzikos mokytoja R. Ruočkienė, be kurios dainuojančio choro sunkiai įsivaizduojami gimnazijos ir miesto renginiai, daliai abiturientų įteikė gimnazijos Muzikinio klubo sertifikatus.
Tradiciškai abiturientai įteikė trečiokams mokyklos knygą ir simbolinį raktą, padėkojo mokytojams ir visi kartu sugiedojo gimnazijos himną.

Prienų r. savivaldybės informacija

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *