Alytaus r. meno ir sporto mokyklos draugų ratas plečiasi!

2017 m. gegužės 9 d. pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Alytaus m. socialinių paslaugų centru (direktorė Gita Špucienė). Šis įvykis pažymėtas svetingu susitikimu Socialinių paslaugų centre. Buvome pakviesti į pavasarinį koncertą, skirtą Mamos dienai paminėti.

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos direktorė Dovilė Jaciūnienė pristatė mokyklos veiklą ir, įprasminant dviejų įstaigų bendradarbiavimo sutarties pasirašymą, VšĮ Alytaus miesto socialinių paslaugų centro direktorei įteikė Dailės skyriaus mokinių tapytą paveikslą. Meno ir sporto mokyklos mokytojai Rasa Babarskienė ir jos mokinė Roberta Ragauskaitė, Joana Laugalienė su mokine Skaiste Makselyte, Gintautas Pikūnas ir jo mokiniai Sandra Babarskaitė, Arnas Babarskas, mokytoja  Laima Zalanskienė ir mokinė Sandra Babarskaitė, mokytojos Ramunė Simanavičienė, Margarita Ivanauskienė bei susitikimo organizatorė mokytoja Rasa Urbonienė surengė koncertinį pasirodymą.

Abiejų įstaigų susitikimas davė daug vertingos patirties. Alytaus m. socialinių paslaugų centro direktorė Gita Špucienė ir Alytaus r. meno ir sporto mokyklos direktorė Dovilė Jaciūnienė aptarė tolimesnes bendradarbiavimo galimybes. Socialinių paslaugų centras neįgaliesiems, Dienos centras vaikams praplėtė socialinių įgūdžių ratą, vaikai bendravo su bendraamžiais, klausėsi jų grojimo. Neįgalieji labai mėgsta šventes, jie yra atviri, norintys bendrauti. Meno ir sporto mokyklos vaikams tai buvo nauja patirtis girdėti, matyti vaikų muzikavimą, kurie yra „kitokie“, kurie negali siekti profesinių aukštumų, negali pasižymėti konkursuose, tačiau taip pat mėgsta muziką, džiaugiasi, galėdami groti kartu.

Šventės dieną visų širdys prisipildė džiugios šventiškos nuotaikos, netrūko ir jautrių ašarų, jaudulio, juoko.

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *