Žaisti už Alytų krepšininkės grįžta ir iš kitų miestų

Alytaus sportininkai toliau stebina puikiais rezultatais. Alytaus miesto savivaldybėje apdovanotos Alytaus moterų krepšinio klubo „RKL-GUT.LT” krepšininkės, kurios tapo šio sezono „Akvilės” krepšinio lygos nugalėtojomis.
Alytiškių pergale pasidžiaugė bei krepšininkėms dėkojo Alytaus mero pavaduotoja Valė Gibienė, kuri už krepšininkes sirgo ir finalinių rungtynių metu. „Džiaugiamės šia pergale kartu su Jumis ir taip pat sveikiname klubą su gražiu jubiliejumi”, – sakė V. Gibienė. Ši pergalė „Akvilės” moterų krepšinio lygos finale išskirtinė ir tuo, jog šiais metais klubas mini 15-ąjį jubiliejų.
Kristinos Grižienės auklėtinės Alytuje vykusio finalinio ketverto finale 61:53 įveikė Vilniaus „Svajos” krepšininkes.
Susitikimo savivaldybėje metu krepšininkės prisipažino, kad ne viena iš jų treniruotis į Alytų grįžta ir iš kitų miestų. „Nors merginos gyvena kituose miestuose, tačiau sentimentai ir meilė Alytui neapleidžia, tad ir norisi žaisti savo miesto klube”, – sakė K. Grižienė.
Pirmajame „Akvilės” lygos sezone praėjusiais metais „RKL-GUT.LT” pateko į finalinį ketvertą ir užėmė ketvirtąją – vietą, šiemet užlipo ant aukščiausio nugalėtojų pakylos laiptelio. Alytiškėms atiteko 3 tūkst. eurų vertės kuponas. Net dvi Alytaus „RKL-GUT.LT” gynėjos – Milda Sauliūtė ir Rita Žilinskaitė – išrinktos į simbolinį 2016-2017 metų „Akvilės” moterų krepšinio lygos penketuką.

 

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *