Alytaus rajono meras skyrė padėkas medicinos darbuotojams

Medicinos darbuotojams profesinės dienos proga Alytaus rajono  meras Algirdas Vrubliauskas skyrė padėkas, padėkojosveikatos priežiūros įstaigų darbuotojams už atsidavimą profesijai, dėmesingumą ir pagalbą žmogui.

Tradiciškai meras A. Vrubliauskas profesinės šventės proga medicinos darbuotojams skiria padėkas. Šiais metais  padėkomis apdovanotos trys savivaldybės sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojos:Pirminės sveikatos priežiūros centro bendrosios praktikos slaugytoja Eugenija Bendorienėir šeimos gydytoja DaivutėMaršauskienė bei Greitosios medicinos pagalbos stoties dispečerėVydaMarcinkevičienė.

Medicinos darbuotojo dienos paminėjimui skirtame priėmime taip pat dalyvavo vicemeras Arvydas Balčiūnas, rajono Visuomenės sveikatos biuro direktorė Dalia Kitavičienė, PSPC direktorius Gediminas Krasauskas, GMPS direktorius Aleksandras Bružas, Savivaldybės tarybos narys, gydytojas Antanas Damkus.

„Dėkoju visiems žmonėms, kurie dirba sveikatos apsaugos srityje. Sveikata yra brangiausias žmogaus turtas, bet ne kiekvienas tai supranta. Arba supranta tada, kai susiduria su sveikatos problemomis“, – sakė Alytaus rajono meras A. Vrubliauskas. Jis pažymėjo, gera sveikata labai priklauso nuo paties žmogaus gyvensenos, taip pat ir nuo mediko savijautos. „Kad medikas išklausytų ir suprastų, reikia, kad ir jį suprastų“, – sakė meras. Jis pasidžiaugė rajono medikais ir pavadino juos gera komanda.

Meras palinkėjo medicinos darbuotojams sveikatos, laimės, supratimo, optimizmo ir padėkos žodžių.

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *