Sakurų alėja plečiama – pasodintos dar 5 sakuros

Praėjusį penktadienį Žaliojoje g. esančioje sakurų alėjoje pasodintos dar 5 sakuros – jas miestui padovanojo 4 „Marisos” grupės įmonės.

„Tai yra puikus pavyzdys kitiems. Juk kiekvienas galime kažką padovanoti miestui ir padaryti jį jaukesnį, gražesnį ir patrauklesnį. Džiaugiuosi, kad tokia iniciatyva yra ir norėtųsi, kad jos būtų dar daugiau”, – verslininkų miestui padovanota dovana džiaugėsi kartu su „Marisos”  įmonių atstovais sakuras sodinęs Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius.
Gražia verslininkų iniciatyva džiaugėsi ir sakurų sodinime dalyvavęs Alytaus miesto savivaldybės tarybos narys, bonsų meistras ir japoniškos kultūros puoselėtojas Kęstutis Ptakauskas. „Šiuo metu sakurų alėjoje auga 70 sakurų, jas pasodino „Marisos” grupės įmonės. Ši įmonių grupė nusprendė tęsti gražią tradiciją ir kiekvienais metais 4 įmonės pasodins po vieną sakurą tol, kol bus pasodinta 100 sakurų”, –  apie verslininkų planus plėsti sakurų alėją pasakojo K. Ptakauskas.
Visus sakurų alėjoje augančius medelius Alytui padovanojo UAB „Maristika”, UAB „Marisa”, UAB „Transporto Marisa” ir UAB „Stranglasas”.

 

Alytaus miesto savivaldybės informacija

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *