„Lietuvos talentai“ nugalėtojas K. Bujanauskas: „Mokslai – svarbu, bet cirkas man svarbiau“

„Tu turi viską. Esi charizmatiškas, darbštus, nuoširdus ir paprastas,” – šiandien sveikindama TV 3 projekto „Lietuvos talentai” nugalėtoją Kasparą Bujanauską, sakė Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Valė Gibienė.

Džiaugsmo dėl pergalės neslepiantis jaunasis žonglierius teigė, kad tapus populiaraus televizijos projekto nugalėtoju niekas nepasikeitė: „ Euforija, sužinojus, jog laimėjau projektą, truko gal 10-15 min., o vėliau atrodė, kad niekas nepasikeitė. Ko gero aš dar nesuprantu, kad tapau nugalėtoju,” – svarstė Kasparas.

Cirkas Kasparo gyvenime užima labai svarbia vietą: “Mokslai – svarbu, bet cirkas man svarbiau. Suprantu, kad yra svarbu turėti išsilavinimą, bet tiek laiko praleidus cirke ir įdėjus tiek pastangų būtų sunku viską nustumti į šalį ir siekti mokslo aukštumų”–sakė K. Bujanauskas.

Paklaustas apie ateities planus Kasparas teigė, kad   vasarą, prasidėjus cirko sezonui, vyks į cirko gastroles: „Vėliau  planuoju stoti į cirko mokyklą, tik dar nežinau į kokią. Aišku,  labai norėčiau mokytis Kanadoje, Monrealio cirko  mokykloje,
tačiau jeigu planų ir svajonių nepavyks įgyvendinti, išvyksiu į Europą,” – ateities planais dalijosi projekto „Lietuvos talentai” nugalėtojas.

K. Bujanausko ateities planuose – vaidmuo režisierės Dalios Ibelhauptaitės statomoje operoje „Pajacai”, kurioje prieš keletą metų vaidino ir Kasparo tėveliai.

Planų jaunasis žonglierius turi daug, tad belieka palinkėti jam kuo didžiausios sėkmės.

 

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *