Pateikite skundą elektroniniu būdu!

Jeigu manote, kad pažeistos Jūsų ar kito asmens teisės ar teisėti interesai ir norite juos apginti, pateikite skundą savivaldybei elektroniniu būdu.

Skundą arba prašymą galima pateikti prisijungus prie Elektroninių valdžios vartų (www.epaslaugos.lt), suradus administracinę paslaugą „Asmens skundo ar prašymo priėmimas bei nagrinėjimas savivaldybėje” ir pasirinkus teikėją – Alytaus miesto savivaldybės administraciją. Tokiu būdu teikiami skundai ar prašymai turi būti pasirašyti kvalifikuotu elektroniniu parašu (t. y. naudojantis asmens tapatybės kortele, mobiliuoju parašu ar specialia USB laikmena ir pan.). Prie skundo ar prašymo reikėtų pridėti dokumentų, susijusių su jo turiniu, skaitmenines kopijas. Prieš teikiant prašymą, siūlome peržiūrėti administracijos teikiamų paslaugų sąrašą ir įsitikinti, kad nėra specialiai sukurtos paslaugos Jūsų klausimui išspręsti. Jeigu tokia paslauga yra, greičiau ir patogiau sutvarkysite reikalus, jei užpildysite prie jos aprašymo pateiktos formos prašymą ir pateiksite reikalingus dokumentus.

Kad užsakytumėte šią ir kai kurias kitas paslaugas, turite susikurti e. pristatymo dėžutę, kuri būtina paslaugos rezultatui (atsakymui) pateikti. Susikurti dėžutę labai paprasta: https://www.epaslaugos.lt/portal/auth/orderExternal/5220 .

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *