Mokiniai kviečiami dalyvauti respublikiniame mokinių piešinių konkurse

Lietuvos Didžiosios kunigaikštienės Birutės karininkų šeimų moterų sąjunga, Lietuvos kariuomenė, Elektrėnų savivaldybė ir Vievio meno mokykla artėjančio Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečio ir Lietuvos kariuomenės 100-mečio proga organizuoja respublikinį piešinių konkursą „Tėvynės labui” ir kviečia jame dalyvauti  bendrojo ir neformaliojo ugdymo mokyklų ir įstaigų mokinius.

Šio konkurso tikslas – ugdyti meilę Tėvynei, jos gynėjams, skatinti vaikus ir jaunimą domėtis Lietuvos istorija, ugdyti pilietiškumą ir patriotiškumą. Darbų tematika –  Lietuvos kariuomenė.

Šis mokinių piešinių  konkursas vyks dviem etapais. Pirmojo etapo metu vyks geriausių darbų atranka mokyklose bei šių darbų pristatymas organizatoriams. Antrajame konkurso etape – organizatorių numatyta tvarka bus vertinami piešiniai, surengta konkurso darbų paroda ir apdovanoti šio konkurso nugalėtojai. Paskutinė darbų išsiuntimo data yra 2017 m. birželio 20 d. Darbus konkurso organizatoriai prašo siųsti  adresu: Piešinių konkursui „Tėvynės labui”, Indrei Kuizinienei (Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos vykdomasis komitetas) Vingrių g. 6A, 01141 Vilnius. Organizatoriai elektroniniu paštu informuos konkurso dalyvius ir nugalėtojus apie konkurso rezultatus ir baigiamąjį renginį.

Konkurso nugalėtojų apdovanojimą ir pristatymą planuojama organizuoti 2017 m. gruodžio 1 d., o konkurso nugalėtojų darbus organizatoriai ketina panaudoti leidžiant 2018 m. kalendorių, skirtą Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečiui ir Lietuvos kariuomenės 100-mečiui.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *