Alytiškiai kviečiami prekiauti miesto šventės mugėje ir dalyvauti šventinėje programoje

Alytiškiai kviečiami tapti svarbiausios miesto šventės dalimi ir prekiauti Alytaus gimtadienio šventės mugėje bei siūlyti savo dalyvavimą šventinėje programoje.

Norintys prekiauti mugėje, renginio organizatoriams VšĮ „Renginių fabrikas” el. paštu alytausmuge@showart.lt siųskite savo pažymėjimus ir veiklą įrodančius dokumentus bei trumpą informaciją, kuo prekiaujate ir kokio ploto pageidaujate. Dėl dalyvavimo šventės programoje rašykite el. paštu alytaussvente@showart.lt

 

Kaip jau buvo skelbta, Alytaus miesto savivaldybė praėjusią savaitę su VšĮ „Renginių fabrikas“ pasirašė miesto šventės organizavimo sutartį. Preliminarioje miesto šventės programoje – Pasaulio alytiškių sambūris, šventinė eisena „Spalvotas Alytus“, mugė, Aitvarų šventė, kelionės su žirgais, spalvotas bėgimas miesto gatvėmis „Alytus in color“, atlikėjai Freaks on Floor, Linas Adomaitis, Vaidas Baumila, X Faktoriaus finalistai ir dar daug kitų staigmenų!

Šių metų miesto dienų renginiai vyks Rotušės aikštėje, Mažosios Dailidės ežerėlyje ir šalia jo, Miesto sode, kuris taps šviečiančiu ir skambančiu sodu – čia vyks kūrybinės dirbtuvės, muzikos atlikėjų pasirodymai, meninės šviesų instaliacijos ir tylioji diskoteka. Miesto dienų metu naujam gyvenimui prisikels ir Dainų slėnis – čia jūsų lauks jaunimo gatvės šokiai, „Graffiti“, didžiausio mėsainio rekordas.

Registruokitės į šventinę mugę ir siūlykite savo idėjas!

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *