Krepšininkų padėka Lazdijų merui – Eifelio bokštas iš Paryžiaus

Antradienį Lazdijų rajono savivaldybės merą Artūrą Margelį aplankė gražus būrys  Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos 4ga klasės krepšininkų. Jaunieji sportininkai, lydimi komandos trenerio Mindaugo Malinausko bei gimnazijos direktorės Jurgitos Mozerienės, atvyko merui padėkoti už suteiktą finansinę paramą bei galimybę kovo mėnesį aplankyti svajonių miestą Paryžių, iš kur gimnazistai dovanų merui parvežė įspūdingą suvenyrą – miesto simbolio Eifelio bokšto statulėlę.

Kelionė į Prancūzijos sostinę  gimnazijos krepšinio komandai atiteko tapus šiemet dešimtąkart organizuoto Alytaus apskrities bendrojo ugdymo mokyklų klasių krepšinio komandų čempionato nugalėtojais. Lazdijų rajono savivaldybė, skyrė solidžią sumą šio čempionato priziniam fondui.

„Džiaugiuosi jaunaisiai Lazdijų rajono krepšininkais, kurie ne vienerius metus puikiai pasirodo Alytaus apskrities bendrojo ugdymo mokyklų klasių krepšinio komandų čempionate, kuriame taip pat dalyvauja ir Alytaus miesto, Alytaus rajono bei Druskininkų savivaldybių sportininkai. Čempionato tikslas yra ne tik išaiškinti stipriausias mūsų apskrities moksleivių krepšinio komandas, perspektyviausius žaidėjus, bet ir populiarinti krepšinį, skatinti moksleivių tarpusavio draugystę, todėl pagrindiniai prizai skiriami ne tik žaidėjams, bet ir bendraklasiams bei mokytojams, kurie žaidėjus nuoširdžiai palaikė viso čempionato metu“, – sakė meras A. Margelis.

Dalindamiesi kelionės įspūdžiais, jaunieji krepšininkai džiaugėsi, jog be pagrindinio kelionės tikslo – Paryžiaus, jie taip pat turėjo galimybę pakeliui aplankyti Vokietijos sostinę Berlyną bei pasivaikščioti po Čekijos sostinę Prahą.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *