Druskininkų savivaldybė kviečia gyventojus tvarkyti aplinką

Druskininkų savivaldybė dėkoja druskininkiečiams, atsakingai prižiūrintiems ir palaikantiems nuolatinę tvarką daugiabučių ir privačių namų kiemuose bei  jiems priklausančiuose žemės sklypuose ir kviečia pavasarį pasitikti sutvarkius mus supančią aplinką. Druskininkų savivaldybės administracijos direktorė Vilma Jurgelevičienė pabrėžė, kad Druskininkams, kaip tarptautiniam kurortui, ypatingai svarbu estetinis aplinkos vaizdas, todėl visos teritorijos, taip pat ir privačios, turi atrodyti tvarkingai. „Kviečiame Druskininkų ir kaimiškųjų teritorijų gyventojus, įmones ir organizacijas įsitraukti į pavasarinio aplinkos tvarkymo darbus, kad Druskininkai taptų dar gražesni ir jaukesni. Druskininkiečių pastangos gražinti savo aplinką bus įvertintos – artimiausiu metu paskelbsime konkursą „Mano žalias kiemas“, kuriame dalyvauti galės daugiabučių ir individualių namų gyventojai, įmonės ir organizacijos. Geriausius numatoma apdovanoti prizais. Tad nelaukime įvairių visuotinių aplinkos švarinimo akcijų– jau šiandien susitvarkykime mus supančią aplinką“, – sakė V. Jurgelevičienė.

Visa informacija apie konkursą „Mano žalias kiemas“ Druskininkų savivaldybės tinklalapyje ir vietinėje spaudoje bus paskelbta artimiausiu metu.

Dar kartą kviečiame  druskininkiečius būti pilietiškais ir įsitraukti į pavasarinį tvarkymąsi – tegul tvarkinga aplinka džiugina akį ir leidžia džiaugtis atbundančia gamta.

 

Druskininkų savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *