Alytaus miesto meras lankėsi danų kapitalo įmonėje

Alytuje įsikūrusi „Randers Reb International” įmonė – tarp pasaulio lyderių, gaminančių laipioti skirtus lynus ir virves, o dalis joje pagamintų virvių sugrįžta į vaikų žaidimų aikšteles. Tai Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius ir vicemeras Tautvydas Tamulevičius išgirdo, lankydamiesi danų kapitalo įmonėje.

Susitikime su įmonės vykdomąja direktore Silva Katutyte meras V. Grigaravičius domėjosi ne tik įmonės veikla, bet visų pirma – bendradarbiavimu su savivaldybe. „Lankome Alytaus įmones, siekdami susidaryti įspūdį ir išgirsti iš pirmų lūpų apie verslo aktualijas ir problemas, kurias gali padėti išspręsti miestas. Smagu matyti atsigaunantį pramonės rajoną”, – teigė V. Grigaravičius.

Vicemeras T. Tamulevičius pristatė pramonės rajono infrastruktūros gerinimo planus, jie bus įgyvendinami jau šiais metais – tai susisiekimą automobiliais gerinantis žiedas bei į pramonės rajoną tiesiamas dviračių takas.

„Randers Reb International” – daugiau nei 170 metų Danijoje veikianti laivybos reikmenų kompanija – investavo ir gamybą į Alytų perkėlė 2002 metais. Įmonėje dirba 92 žmonės, o visa produkcija eksportuojama, tačiau nedidelė dalis gaminių sugrįžta į Alytų kaip vaikų žaidimų aikštelių komponentas.

 

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *