Alytui liko vos vienas žingsnis iki mažesnių sąskaitų už šildymą

Anot Alytaus miesto savivaldybės tarybos nario konservatoriaus Andriaus Jučo, tai, ko gero, svarbiausias šios kadencijos tarybos darbas. „Palaikome ir judam toliau į priekį, galutinai susigrąžinant šilumos ūkį iš „Litesko”,- savo „Facebook” paskyroje rašo vietos politikas.

Antradienį Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos administracija paskelbė bendrovės „Litesko“ filialo „Alytaus energija“ šilumos bazinės kainos ir karšto vandens kainos dedamųjų nustatymo nutarimų projektus. Komisija, kurią sudaro 5 nariai, Alytaus gyventojams bene aktualiausius klausimus svarstys bei svarbiausius sprendimus priims jau ateinantį antradienį, kovo 28 dieną, vyksiančiame posėdyje.

„Šio įvykio laukėme beveik metus. Labai atidžiai analizavome „Litesko“ parengtą kainos projektą ir Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijai dar praėjusių metų pavasarį pateikėme daug esminių pastabų. Į didžiąją jų dalį ji atsižvelgė ir savivaldybės pasiūlymus pripažino pagrįstais“,- situaciją komentuoja savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Jastremskas.

Jis viliasi, kad kovo 28-ąją savivaldybei pavyks apginti savo poziciją ir tikisi teisingo Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos narių balsavimo. Esą savivaldybės pagrindinis siekis – tinkamai tvarkyti šilumos ūkį ir nuolat užtikrinti vartotojams teisingą bei pagrįstą kainą.

Jurgitos Tamulienės nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *