Gyvybės apdovanojimai 2017 kviečia teikti nominacijas

Jau ketvirtą kartą vykstančių „Gyvybės apdovanojimų”, skirtų paminėti Pasaulinę gyvybės dieną, organizatoriai skelbia atrankos pradžią. Visi Lietuvos gyventojai kviečiami siūlyti iniciatyvas, organizacijas, šeimas, šeimynas ir žmones, kurie, jų nuomone, pastaraisiais metais labiausiai prisidėjo prie gyvybės kultūros puoselėjimo. Anketų, kurias užpildyti galima paspaudus nuorodąhttps://goo.gl/forms/e3YEnvyQYi5QVuaP2, laukiame iki balandžio 12 d.

Apdovanojimais siekiama parodyti, kad gyvybės apsauga apima labai platų veiklų spektrą – rūpinimąsi silpnesniais mūsų visuomenės nariais, socialiai atsakingo verslo plėtrą, pagalbą suabejojusiems gyvenimo prasme ir kitus kartais visai kasdieniškus mūsų darbus. Apdovanojimai kviečia pastebėti gražius darbus aplink mus darančius žmones, kurie gyvena ne tik dėl savęs, bet ir dėl kito. Tai galimybė kalbėti apie šviesius, pozityvius dalykus ir nuoširdžiai ištarti ačiū tiems, kurie tyliai mūsų pasaulį daro gražesnį.

Nugalėtojus, kurie balandžio 30 d. bus apdovanoti iškilmingoje ceremonijoje Lietuvos mokslų akademijos salėje, išrinks autoritetinga, iš organizatorių atstovų bei įvairių sričių specialistų sudaryta komisija.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *