Šalia daugiabučių namų – didmaišiai

Atėjus pavasariui Alytaus miesto savivaldybė kviečia alytiškius susitvarkyti aplinką ir informuoja, kad šalia visų Alytaus miesto daugiabučių namų prie konteinerių padėti didmaišiai, skirti lapams ir kitoms žaliosioms atliekoms rinkti.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio skyriaus vyriausiosios specialistės Vidos Intukienės teigimu, Alytaus mieste įsigalėjo blogas įprotis žaliąsias atliekas dėti prie mišrių atliekų ir antrinių žaliavų aikštelių. Dėl to apsunkinama įmonės, prižiūrinčios atliekų ir antrinių žaliavų konteinerius, veikla, švaros ir tvarkos palaikymas, Atsižvelgus į šią problemą buvo nuspręsta šalia daugiabučių namų esančių atliekų konteinerių padėti žaliosioms atliekoms skirtus didmaišius.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio skyriaus specialistai prašo gyventojų lapus ir kitas žaliąsias atliekas pilti tik į didmaišius. Jeigu šios atliekos bus pilamos šalia atliekų konteinerių ar didmaišių, jos nebus išvežamos.

Pripildę  didmaišius žaliųjų atliekų, Vidzgirio, Dainavos, Pirmojo Alytaus mikrorajonų ir miesto centro daugiabučių namų bendrijos dėl jų išvežimo gali kreiptis į VšĮ „Alytaus infrastruktūra” tel. 52 541, o  Putinų mikrorajono daugiabučių namų bendrijos  – į UAB „Raguvilė”, tel. 8 679 91 039.

Alytaus miesto savivaldybės Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *