Planuoji savo ateitį? Ateik ir sužinok, kuo „kvėpuoja“ policijos pareigūnas!

Jūs niekada nebuvote iš tų, kurie gali abejingai praeiti pro patyčias ar neteisybę? Esate ne iš tų, kurie skuba įsigyti bilietą į vieną pusę, o su tais, kurie nori gyventi ir dirbti Lietuvoje? Visada stengiatės padėti silpnesniems ir tiems, kam labiausiai reikia Jūsų pagalbos? Nesate abejingas tam, kas vyksta mūsų šalyje? Jau esate bebaigiąs mokslus?

Ateikite, į atvirų durų dieną, kurią organizuoja Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Susitikimo metu bus pristatytos mokymosi alternatyvos, stojimo sąlygos, reikalavimai, mokymosi ir darbo privalumai, įsidarbinimo galimybės, valstybės suteikiamos garantijos, rodoma vaizdinė medžiaga.

Moksleiviai turės galimybę išgirsti pačių pareigūnų nuomonę ir motyvaciją, kodėl jie pasirinko būtent šią profesiją ir apie tai, kiek daug policijos pareigūnas turi turėti kantrybės, pasiaukojimo, ryžto ir ištvermės savo kasdieniniame darbe.

Kviečiame visus vyresniųjų klasių moksleivius, o ypač abiturientus, kurie jau greitai turės pasirinkti profesiją, bei mokymosi įstaigas.

Jūsų lauksime kovo 22 d. 15 val. Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate (Jotvingių g. 8).

Renginyje taip pat dalyvaus: Lietuvos policijos mokyklos atstovai, Lietuvos kriminalinės policijos biuro, Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“, Lietuvos kelių policijos tarnybos ir Lietuvos policijos kriminalinių kriminalistinių tyrimų centro, pareigūnai, kurie policininko profesija besidomintį jaunimą supažindins su policijos sistemos struktūra ir atskleis profesijos galimybes bei ypatumus. Sužinosite daugiau apie kriminalinę žvalgybą, kinologų, kelių policijos pareigūnų darbo subtilybes, „Aro“ pareigūnų darbo specifiką.
Alytaus apskr. VPK informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *