Nepavykusi vagystė Birštone

Kovo 14 dieną, apie 1 valandą nakties, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Birštono policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Jaunimo gatvės gyventojas rado apvogtus garažus, lauke išmėtytus įvairius daiktus. Pareigūnai nedelsdami nuvyko į įvykio vietą ir nustatė, kad pro neužrakintas duris įsibrauta į du garažus, iš jų pavogta 2 dviračiai, 3 benzininiai pjūklai. Pasikėsinta pagrobti dar 2 dviračius, elektrinį pjūklą ir 2 metalines talpyklas, t. y. šie daiktai jau buvo sudėti lauke. Netrukus įvykio vietoje buvo sulaikytas įtariamasis – 28 metų amžiaus jaunuolis, kuris bandė slėptis namo antro aukšto balkone. Vagišius mėgindamas pasprukti iššoko iš balkono, esančio antrame aukšte, tačiau tuoj pat buvo sučiuptas policijos pareigūnų. Sulaikymo metu įtariamasis norėdamas išvengti sulaikymo pasipriešino – spyrė vienam iš policijos pareigūnų. Panaudojus kovinių imtynių veiksmus jaunuolis buvo sulaikytas ir uždėti antrankiai. Dėl patirto smūgio į riešą policijos pareigūnas kreipėsi į gydymo įstaigą ir šiuo metu turi laikinojo nedarbingumo pažymėjimą.

Įtariamas jaunuolis sulaikytas 48 valandoms, jis bus teisiamas ne tik dėl svetimo turto pagrobimo, bet ir dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui.

Prašome gyventojų neprarasti budrumo, saugoti savo turtą – visada rakinti namų, ūkinių ir kitų pastatų duris, apdrausti turtą, įrengti apsaugos sistemas. Pastebėjus įtartinus automobilius ar asmenis nedelsiant pranešti policijai Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *