Alytaus kraštas pristatytas tarptautinėje specializuotoje turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „Balttour 2017“ Rygoje

Vasario 3–5 d. Alytaus turizmo informacijos centras dalyvavo 24-ojoje tarptautinėje specializuotoje turizmo ir laisvalaikio parodoje „Balttour 2017″, kuri vyko Rygoje, tarptautiniuose parodų rūmuose „BT1″. Tai populiariausia turizmo paroda Baltijos regione, siūlanti išsamią informaciją apie naujausius sezono pasiūlymus keliautojams, įvairias pramogas lankytojams bei ypatingą dėmesį profesionaliai auditorijai. Parodos organizatorių duomenimis iš viso parodoje buvo daugiau kaip 470 stendų ir apie 850 turizmo arba su turizmu susijusių įmonių iš 41 pasaulio šalies. Atskirus stendus parodos lankytojams pristatė Druskininkai, Birštonas, Trakai, Šiauliai, Biržai, Rytų bei Vakarų Lietuva. Alytaus kraštas buvo pristatytas bendrame stende kartu su Varėnos, Ukmergės ir Pakruojo savivaldybėmis. Buvo pristatyti  mūsų krašto turizmo ištekliai ir paslaugos: lankytinos vietos, ekskursijos, edukacinės programos, apgyvendinimo ir maitinimo paslaugos. Lankytojai aktyviai domėjosi pramogomis šeimoms su vaikais, ką galima pamatyti, paragauti, poilsiauti ir kaip smagiai bei turiningai praleisti laiką mūsų krašte.

VšĮ Alytaus turizmo informacijos centro išankstiniais duomenimis 2016 m. Alytaus viešbučiuose ir svečių namuose buvo apsistoję beveik keturi šimtai svečių iš Latvijos.

Alytaus turizmo informacijos centro inf.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *