Alytuje steigiamas tarptautinės verslo rekomendacijų organizacijos BNI klubas

Antradienį Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius ir mero pavaduotojas Tautvydas Tamulevičius susitiko su pasaulinio verslo rekomendacijų organizacijos BNI (angl. Business Network International) atstovais. Susitikimo metu kalbėta apie tarptautinės verslo rekomendacijų organizacijos BNI  klubo Alytuje steigimą.

BNI klubo steigimas Alytuje, kaip teigia būsimojo klubo direktoriai Ermeta Mackevičienė ir Andrius Jarašiūnas, pakeis vietinio verslo požiūrį vienas į kitą bei sukurs naują bendradarbiavimo ir verslo plėtros erdvę. O įmonių sujungimas į vieną komandą padės verslą vystyti greičiau ir patikimiau.

Prieš trejus metus Lietuvoje pradėjusi savo veiklą organizacija šiandien skaičiuoja 10 aktyvių verslininkų klubų Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose, o jau nuo vasario 8 d. pradės klubo steigimą ir Alytuje.

Kaip sakė miesto meras Vytautas Grigaravičius: „Pati BNI idėja tikrai prasminga, viliuosi, kad tokio klubo atsiradimas mieste prisidės prie augančių mūsų įmonių verslo apimčių ir didesnio darbo vietų skaičiaus mūsų gyventojams. Žinoma, tai dar tik pradžia, kurios metu yaptingą reikšmę vaidins pirmieji į klubą besijungiantys verslininkai – jų reputacija ir svoris mūsų mieste. Susitikimo metu palinkėjau kuo didžiausios sėkmės.”

Kaip pasakojo p. Jarašiūnas, BNI – veiksmingiausia šalyje verslo rekomendacijų organizacija, ji remiasi sėkminga tarptautine verslo filosofija bei kuria finansinę naudą šalyje veikiantiems verslams. Organizacija padeda užmegzti ir palaikyti patikimus, ilgalaikius verslo santykius tiek didelėms kompanijoms, tiek mažiems verslams. Remdamasi aiškiomis vertybėmis, kuria išskirtinę verslo kultūrą.

BNI pranešime spaudai teigiama, kad ši organizacija veikia nuo 1985 m. ir yra didžiausia verslo rekomendacijų organizacija pasaulyje. Ji vienija per 211 tūkst. verslų iš daugiau nei 70 šalių. Vien praėjusiais metais bendrai visoje BNI organizacijoje nariai vienas kitam perdavė daugiau nei 8,8 mln. rekomendacijų, jos virto 11,0 mlrd. eurų vertės užsakymais. Daugiau informacijos apie verslo rekomendacijų organizaciją BNI žr. http://www.bni.lt/en-gb/index

Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus inf.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *