Nauji metai – nauji iššūkiai

Sausio 2-ąją Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate susirinkę svečiai ir kolegos sveikino ilgametį Alytaus apskrities policijos vadovą Česlovą Mulmą, priėmusį naują gyvenimo iššūkį.

Česlovas Mulma vidaus tarnyboje tarnavo nuo 1989 m. 1992 m. Vilnių iškeitęs į Alytų pradėjo dirbti Alytaus miesto ir rajono policijos komisariate. 1994 m. baigė Lietuvos policijos akademiją. Tarnybą pradėjęs nuo eilinio dirbo viešojoje ir kriminalinėje tarnybose. 2006 m. paskirtas Alytaus miesto ir rajono policijos komisariato viršininku. Nuo 2008 m. lapkričio 24 d. Lietuvos policijos generalinio komisaro įsakymu paskirtas Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininku, kuriam vadovavo iki šiol. Didžiulę patirtį turintis Č. Mulma puikiai išmano policijos darbo „virtuvę“ ir jos užkulisius.

Susirinkime dalyvavęs Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas linkėjo Č. Mulmai išlikti žmogumi, į kurį gali atsiremti, kai reikia pagalbos, su kuriuo gali pasitarti, kuris niekuomet nepasako – ne.

„Gerbiamas viršininke, sunku patikėti, kad šitaip į Jus kreipiamės paskutinę dieną. Žinodami, kad Jūs ilsėtis sau dar neleisite, nuoširdžiai sveikiname Jus pradedant naują savo gyvenimo ir profesinės veiklos etapą. Išleisdami neatsisveikiname, nes mus visada įkvėps Jūsų profesionalumas, entuziazmas ir per trisdešimtmetį vidaus tarnyboje sukaupta patirtis. Atsiminimui dovanojame Jums ąžuolą. Ąžuolas – šventas medis. Jis jėgos, ištvermės ir stiprybės simbolis. Alytaus apskrities policijos darbuotojų kolektyvo vardu tariame ačiū už kartu praleistus puikius metus, už mažus džiaugsmus ir didelius pasiekimus, už tai, kad augome ir dirbome kartu. Priimkite nuoširdžiausią mūsų padėką ir pagarbą Jums“ – ąžuolo tvirtybės linkėjo viršininko pavaduotojai Alvydas Jurgelevičius ir Raimundas Jaciunskas.

Gražių padėkos žodžių Č. Mulmai negailėjo teritorinių, specializuotų ir profesinio mokymo policijos įstaigų, teismo, prokuratūros, Valstybės sienos apsaugos tarnybos, Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos, Kalėjimo departamento, Lietuvos kariuomenės, savivaldybių, su policija susijusių įstaigų vadovai ir jų atstovai.

„Atėjo laikas permainoms. Džiaugiuosi pasirinkęs policininko profesiją, kad teko garbė dirbti su tokia puikia komanda. Kiekvienam vadovui linkiu, kad darbas kolektyve būtų toks, koks buvo mano per visus šiuos metus. Savo kolektyvui linkiu pozityvumo, darnos, susiklausymo, sveikatos ir kantrybės. Kiekvienas savo širdyse ir mintyse prisiminkime, kad mūsų misija – ginti, saugoti, padėti“, – padėkojo Alytaus apskrities policijos viršininkas.

Vidaus tarnybą palikęs viršininkas Č. Mulma atsikvėpti ir pailsėti po įtempto darbo neturės kada – nuo sausio 3 d. jis pradės eiti Vidaus reikalų ministerijos viceministro pareigas.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato
komunikacijos grupės vyriausioji specialistė
Kristina Janulevičienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *