Likiškėlių pagrindinė mokykla – antikorupcijos konkurso nugalėtoja

Alytaus Likiškėlių pagrindinės mokyklos 5-8 klasių komanda apdovanota Lietuvos policijos Generalinio komisaro padėka bei šviežiu šventiniu tortu. Tarptautinei antikorupcijos dienai skirtame konkurse dalyvavusi ir mūsų miestą atstovavusi Likiškėlių komanda apdovanota už konkurso metu parodytą kūrybiškumą bei iniciatyvą.

Parėjusią savaitę Alytaus miesto savivaldybėje vykusiame mokyklų vadovų susitikime Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto skyriaus viršininkas Vidas Ogulevičius įteikė konkurso apdovanojimą Likiškėlių pagrindinės mokyklos direktoriui Donatui Vasiliauskui.

Policijos departamento Imuniteto valdybos organizuotu konkursu siekiama pristatyti policijos vykdomas korupcijos prevencijos priemones ir veiklą šioje srityje, o taip pat tikimasi atkreipti mokinių dėmesį  į korupcijos problemos mastą ir neigiamas pasekmes bei paskatinti domėtis korupcijos problematika ir asmeniškai įsitraukti į kovos su korupcija priemonių vykdymą.

Moksleiviams buvo pasiūlyta sukurti ir atsiųsti vaizdo ar fotomedžiagą korupcijos prevencijos priemonių policijoje tematika, trumpai aprašant keliamą problemą, idėją, siūlomą sprendimą.

Alytaus m. sav. inf.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *