Už atsidavimą darbui ir kantrybę – padėkos žodžiai socialiniams darbuotojams

Kantrybės, ištvermės ir sėkmingo darbo socialiniams darbuotojams profesinės šventės proga linkėjo Alytaus miesto mero pavaduotoja Valė Gibienė. Pasveikinti socialinius darbuotojus vicemerė šiandien vyko į Alytaus miesto savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrių, Socialinių paslaugų centrą, Alytaus medicininės reabilitacijos ir sporto centrą, Alytaus polikliniką, S. Kudirkos ligoninę, Vaikų globos bei sutrikusio vystymosi kūdikių namus ir Alytaus nakvynės namus.

„Kiekvienam žmogui svarbu, kad jis būtų įvertintas – dėmesys ir geras žodis suteikia išties daug džiaugsmo ir motyvacijos. Socialiniams darbuotojams noriu padėkoti už nuoširdų darbą, už pastangas, atsidavimą. Tai išties sunkus darbas ir ne kiekvienas jį gali dirbti. Linkiu stiprybės, sveikatos ir kuo didžiausios sėkmės nelengvoje kasdienybėje”, – sakė V. Gibienė.

Socialinės srities specialistai dėkojo už netikėtą mero pavaduotojos apsilankymą ir skirtą dėmesį, pasidalijo mintimis su kokiais sunkumais ir džiaugsmais susiduriama savo darbe. „Kiekvienas drabas turi prasmę. Nors iš vienos pusės mūsų darbas labai sunkus, bet tuo pat metu padėdamas žmogui jautiesi reikalingas ir praturtėjęs viduje. Socialinis darbuotojas turi būti ir geras psichologas. Išties tai reikalaujanti daug pastangų profesija, susiduriame su labai įvairiais žmonėmis, įvairiais iššūkiais”, – teigė S. Kudirkos ligoninėje dirbanti socialinė darbuotoja Daiva Kavolynienė.

Rugsėjo 27-oji – ne tik Lietuvos socialinio darbuotojo diena, šiandien taip pat švenčiama Tarptautinė turizmo diena. Šia proga aplankytas ir Alytaus turizmo informacijos centras, pasveikintos jo darbuotojos.

AMS Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus informacija

 

socialiniai-darbuotojai-pasveikinti-0-pagrindine-jpg socialiniai-darbuotojai-pasveikinti-1-jpg socialiniai-darbuotojai-pasveikinti-3-jpg socialiniai-darbuotojai-pasveikinti-8-jpg

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *